Tekijät

Keitä olemme?

HumanLab on kehittäjäyhteisö, jossa ammattilaiset eri aloilta kohtaavat ja rakentavat yhdessä sovelluksia ja palveluita työelämän ja johtamisen kehittämiseksi. Tiimimme koostuu kokeneista psykologian ja liike-elämän ammattilaisista, joilla on vuosikymmenten kokemus ihmisten ja muutosten johtamisesta. Laajan osaamisen ja moniammatillisen yhteistyön takia tiimimme kykenee ratkaisemaan ongelmia kaikilla työsuoriutumiseen vaikuttavilla tasoilla: yksilötasolla, tiimeissä, organisaatiossa, ja organisaatioiden välillä.

HumanLab Oy | Työelämän valmennukset, koulutukset, testit, verkkokurssit

Virpi Haavisto

Olen luovien huippuammattilaisten, johtajien ja tiimien ratkaisukeskeinen coach. Kun ihmiset ja tiimit voivat hyvin ja kukoistavat, yhteisöllä on todelliset mahdollisuudet onnistua ja menestyä.

Elina Ämmälä

Parhaita hetkiä sekä minulle että asiakkailleni ovat ne, kun löydämme yhdessä ratkaisuja ja uusia oivalluksia.

Pirkko Aminoff

Olen johtajien ja johtoryhmien coach ja uskon, että tulevaisuuden menestystarinat syntyvät yhteistyöhön ja jatkuvaan yhdessä oppimiseen panostavissa organisaatioissa.

Tuula Saarela

Olen työelämän terapeutti. Haluan tehdä maailmasta humaanimman paikan lisäämällä ihmisten hyvinvointia ja integriteettiä innovatiivisilla ratkaisuilla.

Juha Takanen

Minun missioni on tietoisuuden lisääminen, itsessäni ja muissa.

Anniina Hukari

Olen oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja ja business coach, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin.

Juha Martikainen

Elämäntehtäväni on auttaa Suomeen parempaa johtamista.

Anitta Niemelä

Minusta jokaisella on oikeus tavoitella työn iloa, tuloksellisuutta sekä energisyyttä. Siinä haluan auttaa.

Henrika Tonder

Aivot, mieli, tunteet, ajattelu ja niiden täysipainoinen hyödyntäminen saavat minut syttymään! Ohjaan ihmistä toimimaan vähemmän automaattiohjauksella ja enemmän tietoisesti.

Tomi Tuomasjukka

Ikääntyvä Suomi tarvitsee pitempiä työuria. Minä rakennan maahamme niitä pitempiä työuria parantamalla ihmisten työelämäkokemusta.

Hilkka-Maija Katajisto

Ira Leppänen

Erica Michelsson

Jarkko Rantanen

Tilaa uutiskirjeemme